| Autor |
Život u Kruševcu |
kikica
Članovi
Poruka: 9
Član od: 22.02.09 |
| Postavljeno 22.02.2009. 14:24 |
|
|
|
Šta treba i ko da se pozabavi problemom nezaposlenosti. i ostalim problemima ovog grada, gde nam je savest i odgovornost?:o |
|
| Autor |
RE: Život u Kruševcu |
nb
Članovi
Poruka: 6
Član od: 10.12.08 |
| Postavljeno 23.02.2009. 14:38 |
|
|
|
Apelovanje na savest i odgovornost je totalan promasaj kada se pogleda profil ljudi koji su na vlasti. Ovo nije mesto za politicke govore ali ljudi koji su trenutno na vlasti u gradu totalno ubijaju sve pokusaje za pozitivne promene. To sam licno iskusio. Dok se oni ne promene ne racunajte na poboljsanje.Jos jedanput ovde bi trebalo da se govori o biznisu ali kada ne postoji okvir za biznis cela prica pada u vodu. |
|
| Autor |
kikica
Članovi
| Postavljeno 24.02.2009. 21:08 |
|
|
|
U pravu ste" nb" ovo nije mesto za političke govore, samo da Vam odgovorim ovi koji su sada na vlasti većina ih je birala,tako da ostali nisu krivi za ovakvu vlast, jedino je žalosno što sve to trebamo mi da izdržimo, toliko o politici. MOgli bi da se pozabavimo temom oko preduzetništva obzirom da Nacionalna Služba za zapošljavanje odobrava sredstva za početnike u biznisu, moglo bi se razmislsiti o tome , šta raditi, kojom delatnošću se baviti i plasirati,kako bi bili uspešni preduzetnici i ostvarili sebi prihod. Ako imate neki predlog mogli bi da predložite.:|. |
|
| Autor |
nb
Članovi
| Postavljeno 25.02.2009. 19:26 |
|
|
|
Postovana kikice politika , nazalost, itekako ima uticaja na biznis.Na srecu ja nemam problema sa kapitalom za otvaranjem biznisa, ali kada sam hteo da pokrenem projekat naisao sam na prepreke na svakom koraku, vecinom su mi trazili mito i svaka sitnica je bila veliki problem.Posto ja trenutno ne zivim u zemlji, a i imam partnera koji je stranac, nisam se osetio dovoljno sigurnim da ulozim svoj i partnerov novac i tu se prica zavrsava. |
|
| Autor |
kikica
Članovi
| Postavljeno 25.02.2009. 21:32 |
|
|
Poštovani nb, kao prvo blago Vama jer ne živite ovde, na vreme ste otišli i verovatno ste srećni zbog toga, jer ovde je kao što znate, sve faktički zamrlo, osim Beograda i Novog Sada gde se donekle normalno živi, verujem da ste naišli na prepreke oko papirologije, a za mito to je opšte poznata stvar, tako je još uvek u ovoj našoj zemlji, ali verujem da će se uskoro stvari malo poboljšati, kad donesu neke nove zakone, tako da bih Vam toplo preporučila da uložite svoj kapital ovde gde ste rođeni i započnete biznis. Ponekad treba rizikovati , zar ne?  |
|
| Autor |
nb
Članovi
| Postavljeno 25.02.2009. 22:22 |
|
|
|
Volim svoj kraj i ulozicu novac, ali ne da bih ga izgubio.U tom slucaju je bolje da se vratim i da ne radim nista.Imao sam problema da objasnim svom partneru sa kakvom "vrstom" ljudi imamo posla.Verujte mi, iz licnog iskustva, ljudi koji su trenutno na lokalu u vlasti cine sve da odbiju i ono malo ljudi koji bi da investira i tu lezi problem.Posle toga imate stanje na nivou cele drzave.Niko sa imalo poslovnog iskustva nece doci da ulozi svoje pare u nesto krajnje sumnjivo. |
|
| Autor |
kikica
Članovi
| Postavljeno 26.02.2009. 20:59 |
|
|
Ne sumnjam u to da volite svoj grad, nostalgični ste sigurno i zato ćete se vratiti,a to što niste mogli da objasnite partneru sa kakvim ljudima imamo posla, verovatno je to njemu neshvatljivo da tako nešto postoji, ali kod nas na žalost još uvek ima duboke korene, a možete uložiti kapital u nekretnine i tako ostvariti prihod , ništa ne raditi, uživati ,e to nikako nije loše zar ne?
S poštovanjem kikica. |
|